Tietoa meistä

Liity jäseneksi

Suomen Tuulivoimayhdistys on alansa arvostettu edunvalvontajärjestö, joka edustaa jäsenyrityksiään kansallisen tuulivoima-alan tukemisessa ja kehittämisessä Suomessa. Yhdistys tekee muun muassa selvityksiä, jakaa tietoa ja ottaa asiantuntijaorganisaationa osaa poliittisiin päätöksentekoprosesseihin. Toivomme joukkoomme aktiivisia jäseniä, jotka ovat kiinnostuneita aiheesta ja haluavat olla mukana tukemassa tuulivoima-alan kansallista kehitystä. Myös hiljaiset vaikuttajat, jotka jäseneksi liittymällä kannattavat asiaamme, ovat äärimmäisen tervetulleita. Liity siis hyväntuuliseen joukkoomme vaikuttamaan ja saamaan lisää tietoa!

Täyttämällä alasivulta löytyvän yritys- / yksityishenkilöjäsenen kaavakkeen, sekä maksamalla jäsenmaksun tilillemme, toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme. Jäsenetuihin ja jäsenmaksuihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Kuva: STY