Tietoa meistä

Kannatusjäsen

Suomen Tuulivoimayhdistyksen henkilö- ja opiskelijajäsenyydet muuttuvat vuoden 2018 alusta kannatusjäsenyyksiksi. Kannatusjäsenyyden hinta on 25 €/vuosi ja se sisältää Tuulivoimalehden vuosikerran sekä yhdistyksen uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.

Aktiivisille henkilöjäsenille, joita kiinnostaa olla mukana STY:n toiminnassa, perustetaan ammatillinen henkilöjäsen -luokka, johon pääsyä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella STY:n jäsenpalveluista (saara.jalkanen (at) tuulivoimayhdistys.fi)

Tuulivoimasta on tullut Suomessa merkittävää liiketoimintaa, minkä vuoksi pyrimme palvelemaan erilaisia jäsenryhmiä paremmin. Jäsenluokkamuutoksen tarkoituksena on tehdä jäsenyydestä kevyempi yksityishenkilöille ja helpompi tapa tukea tuulivoimaa Suomessa, tarjoten tietoa tuulivoimasta sitä haluaville.

Lisätietoa jäsenluokkien muutoksesta sekä ammattilisen jäsenyyden eduista ja ehdoista saa yhdistyksen jäsenpalveluista saara.jalkanen (at) tuulivoimayhdistys.fi.

Kannatujäseneksi ensi vuodelle voit ilmoittautua jo nyt allaolevien ohjeiden mukaisesti.

Täytä allaoleva lomake. Tämän jälkeen voit käydä maksamassa jäsenmaksun 25,00 € omassa verkkopankissasi tilille Nordea FI08 1112 3000 3716 89. SWIFT/BIC NDEAFIHH. Laitathan maksun viestikenttään tiedoksi nimesi ja puhelinnumerosi, jotta näemme tiliotteestamme, keneltä maksu on tullut.

Laskun maksaja (jos muu kuin tilaaja)

Lisätiedot ja tallennus
  _____    _    _   __    __   __   __