Tietoa meistä

Tietoa STY:n jäsenyydestä

Jäsenedut

STY:n jäsenet saavat ensikäden tietoa ajankohtaisista asioista, ja pääsevät yhdistyksen hallituksessa ja valiokunnissa vaikuttamaan uusien toimintatapojen ja -linjausten suunnitteluun ja toteuttamiseen. Jäsenilloissa ja muissa tapahtumissa pääset tutustumaan laajaan jäsenistöön ja tulet tutuksi myös alan muille toimijoille. Organisaatiosi saa näkyvyyttä alan ykkösjulkaisussa Tuulivoima -lehdessä ja yhdistyksen verkkosivuilla. Tarjoamme myös mahdollisuuden julkaista lehdessä juttuja ja artikkeleita. Lisäksi suuret yritykset saavat lehteen vuosittain 1/2 sivun mainoksen.

Jäsenenä mahdollistat edunvalvontatyön ja olet osaltasi tukemassa tuulivoima-alan kansallista kasvua!

Jäsenmaksut 2018

Kannatusjäsen (yksityishenkilöille):         25,00 euroa/vuosi, sisältää Tuulivoima-lehden ja uutiskirjeen

Pienyritykset:

660 euroa/vuosi, sisältää 3 Tuulivoima-lehteä henkilökuntaan kuuluville (Alle 10 työntekijää)

Keskisuuret yritykset:

2640 euroa/vuosi, sisältää 10 Tuulivoima-lehteä henkilökuntaan kuuluville (10 - 100 työntekijää)

Suuret yritykset:

4950 euroa/vuosi, sisältää 15 Tuulivoima-lehteä henkilökuntaan kuuluville ja yhden 1/2-sivun mainoksen Tuulivoima-lehteen (Yli 100 työntekijää)
Tuulivoima-lehden tilaus: 62 euroa/vuosi ( ALV 24 %)
Tilinumero: Nordea FI08 1112 3000 3716 89. SWIFT/BIC NDEAFIHH.

Mikäli haluat luopua jäsenyydestäsi, ilmoita asiasta viipymättä osoitteeseen tuuli (at) tuulivoimayhdistys.fi! Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoitus jäsenyydestä luopumisesta.