Haku
EN
FI | EN

 

Tietoa meistä

Jäsenet

KL-Lämpö Oy
KL-Lämpö on kehittänyt tuulivoimaloiden nestekiertoisten jäähdytysjärjestelmien puhdistukseen tarvittavat tuotteet ja työmenetelmät yhdessä laitevalmistajien ja tutkimuslaitosten kanssa. Olemme toteuttaneet jäähdytysjärjestelmien puhdistuksia ja lämmönsiirtonesteiden vaihtoja kokonaispalveluna Skandivavian ja Baltian alueilla asiakkaiden hyväksymillä tuotteilla. Palveluumme kuuluvat myös lämmönsiirtonesteiden analysointi ja ultraäänivirtausmittaukset.
Klüber Lubrication Nordic A/S
Kotkan Energia Oy
Energian tuotanto.
Kuljetusliike Ville Silvasti Oy
Erikois- ja projektikuljetukset Suomessa ja Euroopassa.
Labkotec
Labkotec Oy on maailman johtava tuulivoimaloiden jääntunnistimien valmistaja. Jääntunnistinjärjestelmiä käytetään laajalti myös mm. sääasemilla ja lentokentillä. Lisäksi yrityksen tuotevalikoimassa on johtavat mittausjärjestelmät kuntien ja teollisuuden vaativiin kohteisiin, myös räjähdysvaarallisissa tiloissa. Labkotec Oy on toiminut alalla yli 50 vuotta ja ollut edellä kävijä monien uusien ratkaisujen kehittämisessä. Laajan tuotevalikoiman takana ovat tekniseen alaan erikoistunut tuotekehitys ja tuotanto sekä luotettavat ja kansainvälisesti arvostetut valmistajat. Yli 50 % tuotannosta menee vientiin.
LandPro Oy
Lestijärven kunta
Kunnallinen toiminta.
Loiste Energia Oy
Loiste on uudenlainen ja 100 prosenttisesti suomalainen, palveleva energiayhtiö. Loisteella on vahva kokemus toimialalta ja kuulumme maamme sähkömyyjien kärkijoukkoon. Olemme valtakunnallinen ja hyvästä palvelustamme tunnettu energiayhtiö. Meillä on Suomessa maanlaajuisesti 120.000 tyytyväistä asiakasta ja vuonna 2017 liikevaihtomme oli yli 120 M€. Olemme mukana Suomussalmen Kivivaara-Peuravaara tuulipuistohankkeessa yhteistyössä Taalerin kanssa. Yrityksellämme on sertifioitu ympäristöjärjestelmä, joka perustuu ISO 14001-standardiin. Loisteen toimipisteet sijaitsevat Kajaanissa ja Helsingissä.
Lumituuli Oy
Energiantuotanto, tuulisähkö. Asiakasomisteinen yhtiö.
Megatuuli Oy
Tuulivoimapuistojen kehittäminen, investointi ja rakentaminen.
Merus Power Dynamics Oy
Merus Powerin sähkön laatua parantavat ratkaisut säästävät sähköä, parantavat prosessien energiatehokkuutta ja mahdollistavat uusiutuvan energian sähköverkkoon kytkennän verkkoyhtiöiden vaatimusten mukaisesti.
Metsähallitus Kiinteistökehitys
Metsähallituksen tehtävänä on Metsähallituksen hallinnassa olevien alueiden varaaminen ja jalostaminen tuulivoimatoimintaan sopiviksi, aktiivinen hankekehitys ja alueiden vuokraus kilpailutukseen perustuen. Tavoitteena on mahdollistaa valtion alueiden tehokas käyttö tuulivoimassa, kuitenkin muut maankäyttötarpeet ja ympäristöarvot huomioon ottaen.
Moventas Gears Oy
Moventas on yksi maailman johtavista tuulivoimaloiden voimansiirtoratkaisuja valmistavista ja huoltopalveluja tarjoavista yhtiöistä. Moventaksella on yli 35 vuoden kokemus tuulivoima-alalla ja on tuuliturbiinivaihteiden suunnittelun ja valmistuksen edelläkävijä. Moventas tarjoaa huoltopalveluja ja varaosia paitsi omiin tuotteisiinsa myös suureen osaan muita tunnettuja vaihdemalleja. Moventaksen päätoimipiste ja tehtaat ovat Suomessa, ja kokonaisuudessaan yrityksellä on kymmenen huolto- ja myyntiyksikköä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Moventas on osa globaalia teollisuusryhmää, Clyde Blowersia.
NCC Rakennus Oy
Tuulivoimapuistojen suunnitteluttamisen ja rakentamisen kokonaisvaltainen toteutus infrarakentamisessa, perustuksissa sekä sähkö- ja tietoliikenneverkostoissa.
Neorem Magnets Oy
Neorem Magnets Oy valmistaa NdFeB-kestomagneetteja ja sähkökoneiden napaelementtejä Ulvilassa. Tuotteitamme käytetään muun muassa suurissa sähkökoneissa uusiutuvan energian tuotannossa. Olemme ainoa tuulivoimaan keskittynyt suurten magneettien valmistaja Euroopassa.
NORDEX ACCIONA WINDPOWER
Nordex and Acciona Windpower have joined their businesses, creating one of the leading companies in the wind power industry. The group offers wind turbines for nearly all geographical regions across the globe. The product range primarily concentrates on onshore turbines in the 1.5 to 3.6 MW class.
Nordic Access Oy
Nordic Access is a provider of maintenance and inspection services to the wind industry. Utilising multi-skilled and time served personnel, we offer a professional service increasing the efficiency and therefore cost effectiveness of operations and assets. Our biggest advantage is our team in the field and we pride ourselves on using only the best, those with a proven track record of excellence in order to deliver repeatable high-quality results in the shortest time and most cost-effective way.
NorthWind Consulting Oy
NorthWind Consulting Oy on tuulivoimalaitosten rakennuttamiseen ja käytönaikaiseen hallintaan erikoistunut konsultointitoimisto. Autamme asiakkaitamme löytämään turvallisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja koko tuulivoimalaitoksen elinkaaren ajan. Tarjoamme tuulipuistojen omistajille asiantuntijapalveluita mm. esisuunnitteluun, asennusvalvontaan sekä voimalaitoksen operointiin. Asiakaskuntaamme kuuluvat omistajien lisäksi mm. hankekehittäjät ja tuulivoimasijoittajat. NorthWind Consulting Oy:n vahvuus on pitkä ja monipuolinen kokemus tuulivoima-alalta ja apunamme on laaja kumppaniverkosto. NorthWind Consulting on perustettu vuonna 2014 ja sen juuret ovat syvällä suomalaisessa tuulivoimateollisuudessa.
Nostokonepalvelu Projects Oy
Nostokonepalvelu Projects on nostopalveluita, erikoiskuljetuksia, tuulivoimala asennuksia, elementtiasennuksia ja projektipalveluja tarjoava yritys.
Numerola Oy
Tuulivoimapuistojen kehittämisen tukipalvelut, ympäristöselvitykset, tekninen laskenta, tuuliolosuhdemallinnukset ja tuotantoanalyysit.
NWE Sales Oy
NWE Sales Oy is a Finnish wind energy project developer that is actively involved in every stages of the development of wind farms starting from land acquisitions of the areas through permitting, turbine selection and ultimately carries out of a sales process of the wind farms, if needed. NWE also sells Hyundai's solar energy systems, wind turbines and power transformers.
Obelux Oy
Tuulivoimaloihin tarkoitettujen pien-, keski-, ja suurteho led-lentoestevalaisimien ja valaisinjärjestelmien valmistus.
Oulun seudun sähkö
OX2 Wind Finland Oy
OX2 kehittää, rakentaa, rahoittaa ja operoi uusiutuvan energian hankkeita Pohjoismaissa. Johdamme muutosta kohti kestävämpää energiantuotantoa tarjoamalla pääomasijoittajille ja suurille energian käyttäjille mahdollisuuden investoida ja omistaa uusiutuvaa sähköntuotantoa. OX2 on rakentanut puolet Pohjoismaiden teollisesta tuulivoimakapasiteetista. Yhtiö toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa sekä Puolassa.
Peikko Finland Oy
Peikko on jo vuodesta 1965 toiminut betonirakentamisen liitosteknologian uraauurtava kehittäjä ja ammattilainen. Tuulivoimasektorille toimitamme perustusratkaisuja onshore-kohteisiin, sisältäen Peikon omissa tuotantoyksiköissä valmistetut jälkijännitysjärjestelmät. Valmistamme ja toimitamme myös betonielementtitornien valmistajille liitosteknologiaa.
Pohjantuulen Voima Oy
Pohjantuulen Voima Oy omistaa yhden 1 MW voimalan Porissa Hilskansaaressa.
Polar Wind Technologies Oy
Vianetsintä-, huolto-, konsultointi-, kunnossapito- ja koulutuspalvelut teollisuuden sähkömoottoreille ja generattoreille. Erityisosaaminen tuulivoimageneraattoreissa, myös Offshore puistot ja laajemmat huolto/korjausprojektit maailmanlaajuisesti.
Pori Energia Oy
Tuulivoimalaitosten käyttö ja kunnossapito asiakkaalle räätälöityjen palvelupakettien muodossa. Hankekehityspalvelut ja tuulienergian tuotanto.
Posion Energia Oy
Posion Energia Oy on saanut luvitettua 10 MW tuulivoimapuiston lainvoimaiseksi Posion Saukkovaaraan ja rakentaa sinne tuulipuiston vuonna 2014-2015.
PROKON Wind Energy Finland Oy
PROKON Wind Energy Finland Oy suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää omia tuulivoimapuistojaan. Vuonna 2011 perustettu yritys on osa saksalaista, vuodesta 1995 tuulivoima-alalla toiminutta yritysryhmää PROKON Regenerative Energien eG.
Puhuri Oy
Sähkön tuottaminen tuulivoimalla ja muilla tuotantomuodoilla
Pöyry Finland Oy
Tuulivoimapalveluita jo vuodesta 1992. Paikalliset toimistot ympäri Suomea ja Pohjoismaita. Palveluihimme kuuluu muun muassa: • Tuulimittaukset (mastot ja SODAR) • Kaavoitus • YVA-hankkeet • Kasvillisuus ja linnustoselvitykset • Melu- ja välkeselvitykset • Lupaprosessit • Tuuli- ja tuotantoanalyysit • Toteutettavuusselvitykset • Muut tekniset selvitykset • Due diligence raportit • PPA-sopimukset • Tuotannonaikainen optimointi
Raahen Tuulienergia Oy
Tuulisähkön tuotantoa Raahessa.
Ramboll Finland Oy
Ramboll is a one-stop-shop for wind power related consulting services. We provide comprehensive expert services for the various life cycle stages of wind power projects. Our wind power expertise combines innovative thinking and solid experience. The expertise is based on long and versatile work in the field of wind power from feasibility studies to dismantling of wind turbines. Our consultancy services are spanning a number of sectors, including production assessment, land use planning, the environment, impact assessments, transport, construction design and supervision, asset management as well as due diligence processes.
Ramirent Finland Oy
Ramirent on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavan ammattilaisen voimin, aina lähellä Sinua. Olemme olleet konevuokrauksen markkinajohtaja myös tuulivoimarakentamisessa ja läsnä lähes jokaisella Suomessa rakennetulla työmaalla muodossa tai toisessa. Tarjontaamme kuuluvat työtehokkuuden ja palautumisen takaavat alan laadukkaimmat ja räätälöitävät tilat. Meiltä löydät myös laajan valikoiman tuulivoimatyömaillakin tarvittavaa teollisuuden erikoiskalustoa. Suoritamme työmaallasi myös kaikki tarvittavat telinetyöt. Alan kattavimmat koneet ja palvelut löydät yhden Sinulle nimetyn ja palvelualttiin yhteyshenkilön kautta. Työskentele tehokkaammin Ramirentin kanssa.
Realfinans Oy Ab
Taloudellinen ja rahoituksellinen neuvonanto, tuulivoimakaupat, yrityskaupat, kiinteistökaupat, yritysrakenteiden strukturointi.
Rejlers Finland Oy
Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Tuulivoimayhtiöille tarjoamme kattavasti palveluita investointisuunnittelusta, maankäytön suunnittelusta, kaavoituksesta ja rakennuttamispalveluista alkaen aina käyvän laitoksen energian mittaukseen, raportointiin ja taseselvitykseen asti.
Restuuli Oy
Sähkön tuotanto tuulivoimalla Salon Märynummella, 5 MW Gamesa G128
Roxtec Finland Oy
Roxtec Finland Oy on erikoistunut kaapelien ja putkien läpivientien tiivistämiseen. Tiiviisteemme on luokiteltu IP-luokituksesta vedelle ja pölylle aina palosuojaukseen saakka. Ratkaisumme etuna on Multidiameter™, joka tuo joustavuutta tuulivoimalan ja sähköverkon tiivisteiden nopeaan suunnitteluun ja asennukseen; yhdellä tiivisteellä voidaan tiivistää ulkohalkaisijoiltaan erikokoisia kaapeleita ja putkia. Samalla järjestelmään voidaan sisällyttää varakapasiteettia tulevaisuuden turvallisia muutoksia varten.
RSC Finland Oy
Wind power measurements and assessments, with lidar and sodar, wind experts.
Rudus Oy
Rudus on mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja... Toimintamme ytimen muodostavat valmisbetoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Toimimme Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Rudus-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 335 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 890.
S-Voima Oy
S-ryhmän sähkönhankintayhtiö S-Voima omistaa 50 % TuuliWatti Oy:stä. TuuliWatti Oy on keskittynyt teolliseen tuulivoiman tuotantoon.
Schaeffler Finland Oy
Schaeffler Finland Oy toimittaa laakereita, niihin liittyviä komponentteja, asennus- ja kunnossapitotuotteita sekä -palveluita suomalaisille tuulivoimaloiden ja vaihteistojen OEM-valmistajille sekä tuulipuistoihin.
SEB Leasing Oy
SEB:llä on pitkä kokemus vaativien energiaprojektien rahoituksesta Suomessa ja muualla Euroopassa - mukaan lukien myös tuulivoima. Project, Asset & Export Finance -yksikkömme on erikoistunut strukturoituun leasingrahoitukseen, projektirahoitukseen sekä viennin rahoitukseen.
SiemensGamesa Renevable Energy S.A.
Siemens Gamesa Renewable Energy was created in April, 2017, with the merger of Gamesa Corporación Tecnológica and Siemens Wind Power under one roof: innovative spirit, dedication to technological excellence, and determination to provide real and lasting value to all stakeholders and customers. Today, Siemens Gamesa Renewable Energy is a respected industry leader committed to providing innovative and effective solutions to the energy challenges of tomorrow.
Sitema Oy
Sitema Oy on erikoistunut 400 - 110 kV liityntäjohtojen ja tuulivoimapuiston sisäverkon rakennuttamis-, valvonta- ja asiantuntijatehtäviin. Autamme rakennuttajia liityntäjohdon rakentamisessa esiselvityksistä aina kunnossapidon suunnitteluun asti.
Smart Windpower Oy
Smart Windpower Oy on suomalainen yritys, joka kehittää, rakennuttaa, omistaa ja tuottaa yhteisöllistä tuulivoimaenergiaa Suomen rannikkoseudulla tai tuuliolosuhteiltaan erinomaisilla tuotantopaikoilla sisämaassa.
Soinin kunta
Kunnallinen toiminta.
St1 Oy
St1 on suomalainen energiayhtiö, joka toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ja -tuotteet ulottuvat tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85 -korkeaseosetanoliin.
Stalatube Oy
Stalatube on vuonna 1972 perustettu perheyritys, joka valmistaa perustuotannossaan ruostumattomia rakenneteräsputkia. Sillä on ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana maailmassa CE -merkintäoikeus näille tuotteille. Stalatube on kehittänyt tuulivoimamarkkinoille maatuulikohteisiin StalaWind -turbiinitornin, jonka edut tulevat esille erityisesti korkeissa, napakorkeudeltaan vähintään 140 m torneissa. Asennusjärjestelmän edut korostuvat, mitä suuremmista napakorkeuksista on kysymys. Jopa 180 m on mahdollinen. Liikevaihtoluokkamme on n. 100 MEUR. Tuotannostamme 95% menee vientiin noin 50 maahan. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, Lahdessa.