Twitter Facebook LinekdIn Instagram
Twitter Facebook LinekdIn Instagram

Suomen Tuulivoimayhdistys valitsi uuden hallituksen

13.4.2018

Tuulivoima-alan edunvalvontajärjestö Suomen Tuulivoimayhdistys ry (STY) valitsi uuden hallituksen vuosikokouksessaan 12.4. Hallituksen puheenjohtaja valitaan yhdistyksen tekemän sääntömuutoksen mukaisesti hallituksen piiristä uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa.

Suomen Tuulivoimayhdistyksen vuosikokous valitsi hallitukseensa viisi uutta jäsentä, viiden jäsenen jatkaessa kahden vuoden hallituskauttaan. Yhdistyksen hallitus vuonna 2018 koostuu niin hankekehittäjien, voimalavalmistajien kuin konsulttiyrityksien edustajista. ”Tällä hetkellä alalla edetään jännittäviä aikoja, ja se näkyy myös STY:n hallituspaikkojen tavoittelussa. Hallituspaikat ovat haluttuja ja yhdistyksen hallituksessa halutaan usein pysyä useampi hallituskausi putkeen”, kertoo Suomen Tuulivoimayhdistyksen toiminnanjohtaja Anni Mikkonen.

Yhdistyksen linjaaman hallituksen puheenjohtajan valintatapaa koskevan muutoksen mukaisesti uusi hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ensimmäisessä virallisessa kokouksessaan.

STY:n hallitusjäsenet 2018 (Henkilökohtainen varajäsen)

Veli-Pekka Alkula, Ramboll Finland Oy* (Marko Olli, Ramboll Finland Oy)

Jenny-Li Holmström, Taaleri Oyj (Erkki Kunnari, Taaleri Oyj)

Karoliina Joensuu, henkilöjäsen (Laura Leino, Asianajotoimisto HPP)