Twitter Facebook LinekdIn Instagram

Tietoa meistä

Tietoa STY:n jäsenyydestä

Jäsenedut

STY:n jäsenet saavat ensikäden tietoa ajankohtaisista asioista, ja pääsevät yhdistyksen hallituksessa ja valiokunnissa vaikuttamaan uusien toimintatapojen ja -linjausten suunnitteluun ja toteuttamiseen. Jäsenilloissa ja muissa tapahtumissa pääset tutustumaan laajaan jäsenistöön ja tulet tutuksi myös alan muille toimijoille. Organisaatiosi saa näkyvyyttä alan ykkösjulkaisussa Tuulivoima -lehdessä ja yhdistyksen verkkosivuilla. Tarjoamme myös mahdollisuuden julkaista lehdessä juttuja ja artikkeleita. Lisäksi suuret yritykset saavat lehteen vuosittain 1/2 sivun mainoksen. Lue kattavampi koonti STY:n jäseneduista.

Aktiivisille henkilöjäsenille, joita kiinnostaa olla mukana STY:n toiminnassa on luotu ammatillinen henkilöjäsen -luokka, johon pääsyä voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella STY:n jäsenpalveluista (saara.jalkanen (at) tuulivoimayhdistys.fi)

Jäsenenä mahdollistat edunvalvontatyön ja olet osaltasi tukemassa tuulivoima-alan kansallista kasvua!

Jäsenmaksut 2019

Kannatusjäsen (yksityishenkilöille):

25,00 euroa/vuosi, sisältää Tuulivoima-lehden ja uutiskirjeen

Ammatillinen henkilöjäsen:

150 e vuosi, sisältää lehden ja yrityksille viikoittain lähettettävän jäsenviestin, sekä pääsyn STY:n jäsentapahtumiin.

Pienyritykset:

660 euroa/vuosi, sisältää 3 Tuulivoima-lehteä henkilökuntaan kuuluville (Alle 10 työntekijää) Liity tästä.

Keskisuuret yritykset:

2640 euroa/vuosi, sisältää 10 Tuulivoima-lehteä henkilökuntaan kuuluville (10 - 100 työntekijää) Liity tästä.

Suuret yritykset:

4950 euroa/vuosi, sisältää 15 Tuulivoima-lehteä henkilökuntaan kuuluville ja yhden 1/2-sivun mainoksen Tuulivoima-lehteen (Yli 100 työntekijää) Liity tästä.

Tuulivoima-lehden tilaus: 30 euroa/vuosi ( sis. ALV 24 %)
Tilinumero: Nordea FI08 1112 3000 3716 89. SWIFT/BIC NDEAFIHH.

Yritysjäsenen jäsenmaksu määräytyy konsernin henkilömäärän mukaan. Tuotantotuen piirissä olevien voimaloiden omistajat, joilla on yli 10 MW tuulivoimatuotantoa tuotantotuen piirissä, ovat kuitenkin yrityksen koosta riippumatta vähintään keskisuuria yrityksiä ja teollisen kokoluokan voimalavalmistajat suuria yrityksiä.

Mikäli haluat luopua jäsenyydestäsi, ilmoita asiasta viipymättä osoitteeseen tuuli (at) tuulivoimayhdistys.fi! Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoitus jäsenyydestä luopumisesta.