Haku
Twitter Facebook LinekdIn Instagram
EN
FI | EN
Twitter Facebook LinekdIn Instagram

 

Tietoa meistä

Jäsenet

Savcor Oy
Rakenteiden monitorointijärjestelmät, mitta-anturit, ohjelmistot, asennukset ja raportointi. Rakenteiden korroosisuojausjärjestelmät, suunnittelu ja raportointi.
Schaeffler Finland Oy
Schaeffler Finland Oy toimittaa laakereita, niihin liittyviä komponentteja, asennus- ja kunnossapitotuotteita sekä -palveluita suomalaisille tuulivoimaloiden ja vaihteistojen OEM-valmistajille sekä tuulipuistoihin.
SEB Leasing Oy
SEB:llä on pitkä kokemus vaativien energiaprojektien rahoituksesta Suomessa ja muualla Euroopassa - mukaan lukien myös tuulivoima. Project, Asset & Export Finance -yksikkömme on erikoistunut strukturoituun leasingrahoitukseen, projektirahoitukseen sekä viennin rahoitukseen.
SiemensGamesa Renevable Energy S.A.
Siemens Gamesa Renewable Energy was created in April, 2017, with the merger of Gamesa Corporación Tecnológica and Siemens Wind Power under one roof: innovative spirit, dedication to technological excellence, and determination to provide real and lasting value to all stakeholders and customers. Today, Siemens Gamesa Renewable Energy is a respected industry leader committed to providing innovative and effective solutions to the energy challenges of tomorrow.
Sitema Oy
Sitema tarjoaa suunnittelu-, rakennuttamis-, valvonta- ja asiantuntijapalvelut tuulivoimapuistojen hankekehittäjille ja rakennuttajille. Erikoisosaamistamme ovat 110-400 kV liityntäjohdot, puiston maanrakennustyöt, sisäverkon kaapelointi ja sähköasemat. Palvelumme ovat muotoiltavissa aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.
Smart Windpower Oy
Smart Windpower Oy on suomalainen yritys, joka kehittää, rakennuttaa, omistaa ja tuottaa yhteisöllistä tuulivoimaenergiaa Suomen rannikkoseudulla tai tuuliolosuhteiltaan erinomaisilla tuotantopaikoilla sisämaassa.
Soinin kunta
Kunnallinen toiminta.
St1 Oy
St1 on suomalainen energiayhtiö, joka toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ja -tuotteet ulottuvat tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85 -korkeaseosetanoliin.
Stalatube Oy
Stalatube on vuonna 1972 perustettu perheyritys, joka valmistaa perustuotannossaan ruostumattomia rakenneteräsputkia. Sillä on ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana maailmassa CE -merkintäoikeus näille tuotteille. Stalatube on kehittänyt tuulivoimamarkkinoille maatuulikohteisiin StalaWind -turbiinitornin, jonka edut tulevat esille erityisesti korkeissa, napakorkeudeltaan vähintään 140 m torneissa. Asennusjärjestelmän edut korostuvat, mitä suuremmista napakorkeuksista on kysymys. Jopa 180 m on mahdollinen. Liikevaihtoluokkamme on n. 100 MEUR. Tuotannostamme 95% menee vientiin noin 50 maahan. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, Lahdessa.
Suomen Hyötytuuli Oy
Suomen Hyötytuuli Oy on vuonna 1998 perustettu tuulivoiman tuotantoyhtiö, jonka osakkaita ovat suuret suomalaiset kaupunkienergiayhtiöt. Yritys tuottaa osakkailleen sähköä tuulivoimalla. Suomen Hyötytuulella on kuusi toiminnassa olevaa tuulipuistoa, yksi Kalajoella, kaksi Porissa ja kolme Raahessa. Lisäksi Suomen Hyötytuulella on useita suunnitteluvaiheessa olevia hankkeita eri puolella Suomea. Suomen Hyötytuulen tuulipuistojen kokonaisteho on noin 186 megawattia. Tuulipuistot tuottavat yhteensä vuodessa 600 000 megawattituntia puhdasta tuulienergiaa, jolla kattaisi esimerkiksi noin 37 000 sähkölämmitteisen omakotitalon vuotuisen energiatarpeen. Suomen Hyötytuuli on toiminnallaan edistänyt merkittävästi suomalaista tuulivoiman tuotantoa. Yhtiö on ensimmäisenä maassamme ottanut käyttöön megawattiluokan tuulivoimalat vuonna 1999. Yhtiö on panostanut merkittävästi myös merituulivoiman kehittämiseen ja rakennutti maan ensimmäisen merituulivoimalan Porin Tahkoluotoon vuonna 2010.
Suomen Tuulivoima Oy
Tuulivoimahankkeiden suunnittelu, kehittäminen, toteuttaminen ja rakentaminen.
Suomen Voima
Suomen Voima on kuudentoista suomalaisen sähköyhtiön perustama osakeyhtiö. Yhtiö hankkii vähäpäästöistä ja uusiutuvaa energiaa osakkailleen. Tavoitteena on osakkaiden parempi energiaomavaraisuus ja uuden merkittävän toimijan tuominen pohjoismaisille energiamarkkinoille. Yhtiö toimii Mankala-periaatteella ja toimittaa energian osakkailleen omakustannushintaan. Yhtiöllä on 8 MW tuulipuisto Haminan Mäkelänkankaalla sekä tuulivoimaomistusta Puhuri Oy:n kautta.
Suvic Oy
Suvic is a company specializing in the construction of energy solutions, in particular wind farm projects and project management. The company offers contracting for the energy and industrial construction sector. Services also include consulting, engineering and budgeting. We carry out structural engineering in-house, as a seamless part of our projects. Our special expertise is founded on education, experience and visionary innovations. We provide our clients with transparent services and sensible solutions for each project and site.
Sysituuli Oy
Sähköenergian tuotanto tuulivoimalla.
Taaleri Oyj
Tuulivoimahankkeiden kehittäminen, rahoittaminen, rahoitusratkaisut sekä tuulipuistojen operointi- ja hallinnointipalvelut.
Three Oaks AB
TLT-Group Oy
110 - 400 kV:n voimajohtojen suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito, tele- ja jakeluverkkojen suunnittelu ja rakentaminen, infrarakentaminen sekä vaativien betoni- ja perustusrakenteiden rakentaminen.
TM Voima Oy
Uusiutuvan energian hankekehittäjä; 110-400 kV sähköasemien ja voimajohtojen toimittaja; tuulivoiman infrapalvelut.
Tornator Oyj
Tornator Oyj on Suomen kolmanneksi suurin metsänomistaja n. 600.000 hehtarin metsäomaisuudellaan. Tornator kehittää tuulivoimatuotantoon sopivia alueitaan yhdessä valikoitujen kumppaneiden kanssa.
TTgreen Oy
Tuuli- ja aurinkoenergiaa hyödyksi käyttävien tuotteiden ja sähkökäyttöisten kulkuvälineiden kauppa (myynti, asennus, huolto).
Tuulialfa Oy
Uusiutuvan energian hankkeiden kehittäjä ja omistaja
Tuulikolmio Oy
Tuulikolmio Oy kehittää itse projektinsa, sekä omistaa ja operoi puistoja oman verkostonsa kautta.
Tuulisaimaa
Tuulienergian tutkiminen, rakentaminen ja tuottaminen sekä siihen liittyvän asiantuntijatyön myyminen.
Tuuliveikot Oy
Tuuliveikot Oy on kauhavalainen tuulivoimapuistojen ja tuulisähkön tuotantoon erikoistunut yritys. Kestävää sähköntuotantoa tuulivoimalla.
Tuulivoimahuolto J.Lehti OY
Tuulivoimaloiden huolto ja korjaus palvelut. Yli 10 vuoden kokemus Bonus,Siemens,Nordex,Winwind, Negmigon,Nordtank voimaloista.
TuuliWatti Oy
TuuliWatti Oy on energiayhtiö St1 Oy:n ja S-ryhmän S-Voima Oy:n omistama teollisen tuulivoiman osakkuusyritys. S-Voiman omistavat SOK ja alueosuuskaupat. Vuonna 2009 perustettu yhtiö kehittää ja rakentaa tuulipuistoja maa-alueilla tähdäten lähivuosina merkittävän tuulivoimakapasiteetin rakentamiseen eri puolille Suomea.
Vaisala Oyj
Tuulivoimakartoitusprojektien suunnittelu, tuulimittausjärjestelmät mastoihin sekä Triton-sodarit, tuotantoanalyysit - kaikki johtavalta säämittausjärjestelmien valmistajalta ja analyysi- & ennustepalvelutalolta.
VALFIN
Vattenfall
Vattenfall is a European energy company with approximately 20,000 employees. For more than 100 years we have electrified industries, supplied energy to people's homes and modernised our way of living through innovation and cooperation. We now want to make fossil-free living possible within one generation.
Vestas Northern Europe AB
Vestas on maailman johtava tuulivoimavalmistaja ja vienyt alaa eteenpäin jo yli 30 vuotta. Vestas on asentanut tuulivoimaa 50 GW:n ja yli 47 000 voimalan edestä yli 70 maahan. Tavoitteenamme on tarjota paras ja kestävin tuotanto tuulesta asiakkaillemme. Onshore: 1.8MW, 2.0MW, 2.6MW ja 3.0MW Offshore: 3.0MW ja 8.0MW
VindIn Ab/Oy
VindIn Ab/Oy, grundat 2012, ägs av nordisk basindustri. Bolaget utvecklar, bygger och driver vindkraftsparker i Österbotten. VindIn Ab/Oy projektutvecklar, söker tillstånd, bygger och driver vindkraftverken åt sina ägarbolag, vilket säkerställer trygghet för såväl markägare som ägarföretag och dess anställda. Med ägarbolagen i ryggen är VindIn ett tryggt och hållbart alternativ för elframställning.
Voimavapriikki Oy
Forssalaisen vuonna 2010 perustetun yhtiön tavoitteena on tuulivoiman ja samalla paikallisen uusiutuvan energiatuotannon lisääminen.
VSB Uusiutuva Energia Suomi Oy
VSB Group on saksalainen perheyritys, joka on kehittänyt uusiutuvan energian hankkeita vuodesta 1996 lähtien. Toimimme tänä päivänä seitsemässä Euroopan maassa paikallisten tytäryhtiöiden toimesta. VSB Uusiutuva Energia Suomi Oy perustettiin vuonna 2016. Hyödynnämme kotimaisissa hankkeissamme kansainvälisen organisaatiomme vahvaa kokemusta sekä suomalaisia ja alueellisia alihankkijoita.
West Coast Road Masters Oy
West Coast Road Masters Oy on toukokuussa 2012 Poriin perustettu tiestöalan mittaus- ja konsultointipalveluita tuottava yritys joka toimii Suomessa sekä lähialueilla. Yrityksen erikoisosaamista kantavuusmittaukset kahdella KUAB FWD 50-pudotuspainolaitteella ja levykuormituslaitteilla. Toimipisteemme sijaitsevat Porissa ja Kouvolassa, joista teemme kantavuusmittauksia asiakkaan tarpeiden mukaan koko maassa.
Wicetec Oy
Jäänestojärjestelmät tuulivoimalaitoksiin.
Wind Controller Oy
Wind Controller on tuulivoima-alan konsultointipalveluja tarjoava yritys. Tarjoamme palveluja energian tuottajille, tuulipuistojen kehittäjille, kunnossapitoyrityksille sekä tuulivoimaloiden valmistajille tuulivoimaloiden elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Yrityksen työntekijöillä on vahva kokemus tuulivoimaloiden suunnittelusta ja kunnossapidosta. Yritys on riippumaton tuulivoimalavalmistajista ja kunnossapitoyrityksistä. Yrityksellä on myös kattava verkosto eri alojen asiantuntijoita ja kunnossapitoyrityksiä, mikä mahdollistaa kaikkien tarvittavien palvelujen tarjoamisen kustannustehokkaasti tuottaen arvoa asiakkaillemme.
Winda Power Oy
Winda Invest Oy on yksityisesti omistettu tuulipuistokehitysyhtiö. Yhtiön toimiala on löytää tuulivoimatuotantoon soveltuvia alueita Suomessa, kehittää ja hallinnoida näihin liittyviä ja perustettuja tuulipuistoyhtiöitä myydäkseen ne myöhemmin eteenpäin rakennusprojektien toteuttajille. Yhtiön omistajilla on vahva osaaminen tuulivoima-alalta mutta myös projektinjohtamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä ja yritysjärjestelyistä.
wpd Finland Oy
wpd Finland Oy kehittää maa- ja merituulivoimaprojekteja Suomessa ja se kuuluu kansainväliseen wpd-konserniin – yhteen Euroopan johtavista tuulivoimatoimijoista. wpd:llä on runsaasti kokemusta uusiutuvan energian projektien kehittämisestä, rahoituksesta ja operoinnista jo vuodesta 1996.
wpd windmanager Scandinavia Oy
wpd windmanager on tarjonnut teknisiä ja kaupallisia palveluita tuulipuistojen käyttövaiheeseen vuodesta 1998 lähtien. Laaja ja räätälöitävissä oleva palvelutarjonta on avainasemassa asiakkaidemme omaisuuden käytön optimoinnissa. Yli kolmen sadan ammattilaisen työpanoksella hallinnoidaan maailmanlaajuisesti noin 1870:tä tuulivoimalaa, 340:ssä tuulipuistossa, kokonaiskapasiteetin ollessa 3720MW. wpd windmanagerin asiakkaiden joukossa on rahastoja, kansallisia ja kansainvälisiä sijoittajaryhmiä sekä valtiollisia toimijoita. Suomessa wpd windmanager hallinnoi 87 tuulivoimalaa, joiden kokonaiskapasiteetti on 273,15 MW.
YIT Suomi Oy, Infraprojektit
Kokonaisvaltaiseen Tuulipuistohankkeiden kehittämikonseptiimme kuuluvat hankeideasta lähtien, maanhankinta, luvittaminen, suunnitteluttaminen, infrarakentaminen, on-shore ja off-shore perustusratkaisut, vesirakentaminen, ruoppaukset, alue- ja liityntäsähköistykset, mastojen ja turbiinien asennukset, tuulipuistojen ylläpito ja 24/7 etävalvonta aina projektirahoituksen ja investorihankintaa myöten.
Edellinen 1 2 3 Seuraava