Twitter Facebook LinekdIn Instagram
Twitter Facebook LinekdIn Instagram

Tietoa tuulivoimasta -webinaarit

Suomen Tuulivoimayhdistys järjestää kunnille suunnatun webinaarisarjan tuulivoimasta. Sarjassa käsitellään tuulivoiman tilannetta Suomessa, hyötyjä kunnille sekä tuulivoiman ympäristövaikutuksia.

Noin tunnin webinaareissa on varattu loppuun aikaa myös kysymyksille. Voit lähettää kysymyksesi meille etukäteen, jolloin pystymme vastaamaan mahdollisimman moneen kysymykseen jo esityksen aikana. Kysymyksiä voi esittää etukäteen ilmoittautumislomakkeella tai lähettämällä kysymyksen osoitteeseen tuuli (at) tuulivoimayhdistys.fi, ja webinaarin aikana viestiseinälle. Webinaari tallennetaan kysymysosiota lukuunottamatta ja tallenteet ovat myöhemmin katsottavissa STY:n verkkosivuilla.

Alta löydät webinaariaikataulun, ilmoittautumislinkit ja jo järjestettyjen webinaarien tallenteet:

Maanantai 15.6. klo. 18:30 - 19:30 Tuulivoiman ajankohtaiskatsaus - katso tallenne

Keskiviikko 19.8. klo. 18:30 - 19:30 Tuulivoiman hyödyt kunnalle - Ilmoittaudu

Keskiviikko 26.8. klo. 18:30 - 19:30 Tuulivoiman ympäristövaikutukset - Ilmoittaudu

Webinaarissa tuulivoimasta kertovat ja lisätietoa antavat:

Anni Mikkonen, toimitusjohtaja, Suomen Tuulivoimayhdistys ry

anni.mikkonen (at) tuulivoimayhdistys.fi, +358 40 771 6114